Wie schrijft?

Ik heb veel ervaring omdat mijn vader een professionele chef-kok is. Voor mij werk ik graag in een keuken waar er geen belangenverstrengeling is, omdat ik in mijn geval mijn vaardigheden en kennis wil delen. En ook omdat ik wil zien hoe mijn eten is.

Ik ben ook een grote fan van reizen, tot op zekere hoogte vanwege mijn liefde voor het. Als ik reis vind ik een heleboel geweldige dingen die ik niet kan uitleggen. En tegelijkertijd ben ik er ook een beetje nerveus over, want ik ben niet gewend aan al die rare dingen die mensen doen. Het belangrijkste doel van deze blog is het creëren van een gemeenschap van cutlers die zullen praten over de rare dingen die ze doen en zullen hun verhalen te delen. Ik praat graag over eten en over voedselgerelateerde onderwerpen. Soms zal ik delen een recept of een eten video of wat dan ook, soms niet.

Mijn vader zei altijd dat ik een mes bij de hand moest houden, maar ik heb altijd de andere hand gebruikt, dus kocht ik dit mes toen ik 19 jaar oud was. Dit mes is heel erg klein en erg licht. En ik kan niet wachten om het te gebruiken. Mijn enige klacht is dat de duim is zeer scherp en ik kan het niet voelen. En de andere vingers zijn niet scherp. Het spijt me voor mijn slechte beoordeling.

door Anoniem op 2018-01-22 Dit mes is geweldig. Ik hou ervan dat het klein is. De zak clip is geweldig.

door Anoniem op 2017-09-05 Ik hou van dit mes! Het is gemakkelijk te hanteren en heeft een groot randje. Ik ben 5'2 " en 150 pond en het past me zeer comfortabel. Mijn favoriete deel over dit mes is de clip. Het stelt me in staat om het mes vast te maken met mijn duim terwijl ik het vasthoud.

Mijn passie

Mijn passie is voor het maken van mooie dingen, vooral, mijn mooie messen. Ik denk dat er een aantal grote bestek makers in de wereld, en ik ben blij om te zeggen dat ik de eerste ooit te schrijven over hen op een blog, die werd gelanceerd op 28 mei 2008. Vandaag ben ik erg blij om u deze prachtige collectie van het bestek die ik maak, die zeer populair zijn over de hele wereld en vaak erg duur zijn, te kunnen presenteren. Als u vragen heeft over wat ik maak of wilt kopen een aantal van mijn handgemaakte dingen, neem dan gerust contact met mij op en ik zou graag helpen.

Bestekcollectie

Zoals u waarschijnlijk weet, het bestek dat ik maak kan vrij duur zijn, dus ik dacht om het te delen met u op een blog.

Mijn motto is 'Cutlery is een van de belangrijkste onderdelen van de keuken. Je zou kunnen denken dat ik gek ben, want ik wil experimenteren met verschillende soorten bestek, maar na het gedaan voor meerdere jaren, ik voel me het is alleen maar eerlijk om mijn ideeën en mijn favoriete bezuinigingen te delen met jullie allemaal. Als je al naar een van mijn verleden blogposts, weet je dat ik graag een beetje van alles, maar als je nieuw bent op mijn blog en wilt iets nieuws te proberen of meer te weten over mij, u dit hier doen.

Ik ben een Nederlandse dame door erfgoed en ik wil tijd doorbrengen met mijn familie en ik heb een lange ( meer dan 5 jaar) koken geschiedenis. Ik begon te leren koken op de leeftijd van 5 toen mijn moeder gaf me mijn eerste kookboek. Ze hield altijd van koken, vooral met mijn twee zussen en een vriend.