Wat betekent het stempelen op bestek 'zilverzilver'?

"Als je een bestek met zilver wilt maken, moet het zilver hebben. Anders is het verzilverd, wat geen goede kwaliteit is en niet goed zal zijn." Zilver is eigenlijk het duurste element, maar zelfs als het goedkoper was, kon het niet een bestek voor veel mensen. Bijvoorbeeld, als ik zei dat "vonken" hebben een zilveren coating en als een bepaalde hoeveelheid zilver werd toegepast op, ik denk dat het niet mogelijk zou zijn om een mes bestek te maken met dat mes. Ik denk dat dit is waarom het is een beetje verwarrend dat een bestek kan worden gemaakt zonder het stempelen en vervolgens worden verzilverd.

Maar ik ben erg blij met de resultaten. Ik heb veel messen gemaakt en velen van hen zijn zeer goede messen die niet te duur zijn en ik ben er trots op. Ik kan gemakkelijk zeggen dat een mes gemaakt zonder het stempelen is niet slecht. Geplaatst door Sophie van der Meer op zaterdag 10 februari 2016 Ik wil Sophie bedanken voor het schrijven van deze tutorial. Ik ben zo dankbaar. Ik waardeer het echt! Ik wil je ook bedanken voor de mogelijkheid om de tutorial met je te delen. Ik ben er vrij zeker van dat het zeer interessant en zeer interessant. En het is leuk! De manier waarop u uw project beschrijft is zo groot en u geeft me zo veel geweldige details waar ik al aan dacht. Ik zal zeker kijken naar uw video's! Dit is de tweede keer dat ik bekijk je video's en ik kan niet geloven dat ik zulke grote en coole ontwerpen met uw messen! De laatste keer, maakte je het zo gemakkelijk om het hele proces te begrijpen, met de video's. Ik was verrast om te zien hoeveel moeite en tijd het kost om zoiets te maken. Je video's zijn geweldig! Ik zal zeker proberen en bekijk je volgende video's zodra ze worden vrijgegeven. Bedankt voor je geweldige tutorial, en ik hoop dat het een goede in de toekomst!

Ik weet wat ik doe. Het is zo leuk en gemakkelijk te begrijpen. Bedankt voor een geweldige tutorial. Ik ben net klaar met lezen. Somit ist es in jedem Fall stärker als Handbagage Tassen Vliegtuig. Het is echt interessant. Ik ben blij om te zien het ontwerp is een beetje meer "artistieke" in de laatste video dan in de eerste, en ik hou van het gebruik van kleuren in een zeer "traditionele" manier.

Bedankt voor het delen! Ik zal zeker proberen om meer van uw video's te bekijken in de toekomst.

Hallo, en bedankt voor het delen! Ik ben blij dat je het leuk vond. Ik deed het in een paar minuten (het duurde ongeveer 15 minuten te maken). Ik had niet de gelegenheid om het bestek te gebruiken als een doek, maar ik denk dat het goed genoeg was. Im Gegensatz zu serviesgoed Test ist es folglich merklich durchschlagender.

Ik heb net een mes project dat ik ben erg trots op. Ik ben net klaar met het maken van een patroon voor het mes.