Dat is hoe ik test

Dankzij ons testlaboratorium u genieten van het plezier van het gebruik van onze producten naar eigen smaak. Onze focus ligt op het leveren van producten van de hoogste kwaliteit met grote waarde. We werken op een zeer strakke en transparante manier en doen er alles aan om aan de verwachtingen van onze klanten te voldoen. Je ook onze blog- en sociale media-accounts bekijken, zoals de winkel, de Facebook-pagina, het Instagram-account en het Twitter-account. Zo proberen we bewustzijn te creëren voor onze producten, en u meer te weten komen over onze testlaboratoria, het testlaboratorium, de testkeuken en de fotostudio op onze website.

Voor meer informatie over onze bestekproducten en foto's van de workshops van de afgelopen jaren, bezoek onze blog Dit jaar heb ik in Nederland een reeks workshops georganiseerd om mijn kennis van het snijden en vormgeven van producten uit te breiden. Ik heb deze workshops samengesteld om kennis en ervaring te creëren over het snijden van producten. De eerste werd gehouden in Leiden op 7 juni.

Op het eerste gezicht lijkt het snijden van het perfecte mes een moeilijke taak. In feite moet de messenmaker besteden veel tijd aan het vinden van het juiste bestek dat is de juiste lengte en stijl om de specifieke behoeften van uw messen te passen. Echter, de experts van CSA Lab hebben de tools om u een zelfverzekerde cutter en zijn altijd op zoek naar snijden trends. Als u vragen heeft over het snijproces, u ons er gerust over stellen op het snijforum.

CSA Lab is de leider in het snijtechnologieonderzoek. Onze snijexperts zijn opgeleid in de snij- en maakindustrie en werken met merken snijgereedschappen zoals een ijzerzaag, een ijszaag, een broodmes en een snijbrander. We werken met veel verschillende bedrijven, zoals de grote mesmerken zoals Kreg, IKEA, Aspen, OXO en nog veel meer. We hebben ook leden in de snijindustrie die werkzaam zijn in een breed scala van industrieën, waaronder de bouw, lucht- en ruimtevaart, geneeskunde, voedsel, landbouw en andere gebieden.

Te vaak mensen gebruiken marketing termen en taal die we denken dat slim zijn, maar echt niet. Dat kan slecht zijn voor de ervaring van de consument en voor het merk als geheel. De term 'wetenschap' is niet alleen misleidend, het is gevaarlijk. Het feit dat ik een wetenschappelijke achtergrond heb is de sleutel tot mijn vermogen om nieuwe producten te begrijpen en te evalueren. Ik moet kijken naar het product als een individu in plaats van een wetenschappelijke. Deze blog is niet bedoeld om een technische bron, maar om mensen te helpen begrijpen van de wetenschap achter de producten die ze kiezen om te kopen en te gebruiken.

Deze blog gaat over geavanceerde wetenschap en geavanceerde technologie. En het gaat over geavanceerde technologie die misschien niet snel naar uw land komt. We zijn een kleine groep wetenschappers die delen wat we leren en we hopen anderen te inspireren om nieuwe gebieden van wetenschap en innovatie te verkennen. We zijn ook een non-profit.

We houden gelijke tred met de nieuwste technologie en standaarden en streven er voortdurend naar om deze te verbeteren. Ons doel is om onze klanten te bedienen met hoogwaardige, eerlijke en betrouwbare informatie. Wij proberen u te helpen de beste producten te vinden en u te voorzien van de laatste informatie, advies en tips. U ons op elk gewenst moment bereiken met vragen, suggesties of iets anders.

Als u nieuw bent in het snijden, laat ons u begeleiden in de goede richting. Bedankt voor uw bezoek aan ons, en hebben een geweldige dag. In de geest van de vakantie brengen wij u de belangrijkste kniptips van de week. Vandaag hebben we onze jaarlijkse kersteditie van "How to Cut" waarin we betrekking hebben op verschillende gebieden die u het meest waarschijnlijk nodig hebt tijdens uw vakantie winkelen: Wat is snijden, hoe maakt snijden een keuken kijken, hoe te kiezen welk materiaal te gebruiken en welk bestek moet u kiezen.

Dus we zijn hier om u te helpen bij het kiezen van uw nieuwe paar bestek. We hebben de meest interessante en diverse collecties bestek en snijgereedschappen, want wat is er leuker dan uitgedaagd worden door 's werelds beste?

We hebben twee locaties in Amsterdam – één in de trendy Amsterdamse wijk Zonderpark en één in de rustige en mooie stad Maastricht. Met meer dan 400 producten en diensten beschikbaar, hebben we duizenden klanten geholpen met hun snijbehoeften. Maar we hebben ook onze deuren geopend in verschillende steden over de hele wereld, zoals Sydney, Parijs, Berlijn, Parijs, Milaan, Londen, New York, Nieuw-Zeeland en nog veel meer. Wij zijn een internationaal bedrijf en we hebben een breed scala aan locaties over de hele wereld.

In 2012 werden we door The Guardian uitgeroepen tot de beste Nederlandse fabrikant van snijgereedschappen.

We hebben meer dan 50 jaar ervaring in deze branche en we zijn trots op onze uitstekende producten, superieure service en vriendelijke klantenservice. Of u nu op zoek bent naar een nieuw paar snijplanken, messen of een bestekset, wij kunnen u helpen het juiste stuk te vinden.