contacteer mij

Contact Form

Als u contact met mij wilt opnemen en vragen over de laatste testresultaten neem dan contact met mij op.

Hoe krijg je je eigen testresultaten

Als Amerikaan die in Nederland woont moet ik de belasting betalen in Nederland en niet in de VS, dit betekent dat ik geen kopie van mijn eigen testresultaten mag hebben. De tests die ik nodig heb worden geleverd door het Amerikaanse ministerie van Binnenlandse Veiligheid (DHS) en ze kosten veel.

Zo haal je je eigen testresultaten voor de Nederlandse gezondheidstest.

Wat te doen voor uw test

Voor uw gezondheidstest moet u een formulier invullen. Dit is niet zo eng als je denkt en in mijn ervaring is het helemaal niet zo ingewikkeld. Ik moet mijn naam opschrijven, waar ik woon, mijn telefoonnummer en het land waar ik woon, en dan dat formulier naar het lab sturen waar ze je een testkit sturen met je resultaten.

Ik ben altijd beschikbaar op deze blog, of u wilt praten over hoe uw bestek wordt gesneden, mijn reizen in andere landen, of hoe uw volgende reis zal worden. Mijn favoriete eten en drinken komen uit mijn geboorteland Nederland. Ik wil altijd de wereld rondreizen, en ik heb veel te delen! Voel je vrij om me een vraag te stellen die je hebt! Ik hoop dat je geïnspireerd bent om de bestekreis te volgen. Houd er rekening mee dat deze blog is een work in progress, dus wees niet bang om me te vertellen over wat je wilt zien en om uw ervaring te delen. Ik ben hier voor uw feedback! En als je, aarzel dan niet om je foto's van je reis te delen! Ik waardeer echt alle prachtige foto's die ik ontvang op deze blog en ik ben zeer geïnteresseerd in het krijgen van een goede foto van uw bestek in actie. Ik hoop dat deze blog inspireert u om uw volgende bestek reis naar een andere plaats te nemen! Je weet maar nooit, misschien vind je een bestek paradijs op een andere locatie dan waar je woont.

Openingstijden

  • Maandag: 07:30 - 15:15
  • Dinsdag: 06:45 - 17:15
  • Woensdag: 09:00 - 19:30
  • Donderdag: 07:00 - 18:45
  • Vrijdag: 08:00 - 14:45
  • Zaterdag: 08:30 - 19:00
  • Zondag: 09:15 - 15:15